PDA

Виж пълна версия : Проблем с WI Fi



t0t0
14.07.10., 10:52
на Vivacom съм и имам wi fi рутер .. всичко добре, телефонът се свързва успешно и за около 2 мин имам нет, но след известно време просто спира да ми отваря страници, както и маркета... да не би да трябва да се направят някакви настройки на рутера, за да не се получава подобен проблем ... снощи си използвах нета без проблеми цялата вечер, а сега неще и неще x-(

JosifBG
14.07.10., 11:01
Какъв ти е рутера?

t0t0
14.07.10., 11:08
Pirelli ... спрял съм му firewall-a и съм отворил 10 канала :(

JosifBG
14.07.10., 11:10
Pirelli ... спрял съм му firewall-a и съм отворил 10 канала :(

Pirelli? Интересно..

Опитай да се вържеш към друг HotSpot (AP) и тествай дали ти прави проблеми защото според мен проблема ти идва от рутера...на първо четене...

t0t0
14.07.10., 14:04
ами няма къде да го тествам в момента, но пак държа 3-4 часа и сега пак почна да прекъсва ... вързани са още 2 лаптопа към рутера и няма проблем с тях, връзката не е прекъсвала скоро

bioshock
15.07.10., 08:19
Spokoino i az go imam sushtiq problem...Problema e ot rutera ne ot telefona zashtoto nasqkade drugade kato se svurzvam nqmam problemi..Na Vivacom plashtah po 10-15 lv. na mesec i ochakvash da nqmash problemi :D Tova prosto e nevuzmojno (sujalqvam za latinicata no pisha ot telefona mi )
Posted via Mobile Device

t0t0
15.07.10., 12:26
Spokoino i az go imam sushtiq problem...Problema e ot rutera ne ot telefona zashtoto nasqkade drugade kato se svurzvam nqmam problemi..Na Vivacom plashtah po 10-15 lv. na mesec i ochakvash da nqmash problemi :D Tova prosto e nevuzmojno (sujalqvam za latinicata no pisha ot telefona mi )
Posted via Mobile Device

аз знам, че са мизерници, но не зависеше от мен да премина на него ... главно заради рутера е цялата работа, а накрая той се оказа боклук :-?

JosifBG
16.07.10., 06:22
Spokoino i az go imam sushtiq problem...Problema e ot rutera ne ot telefona zashtoto nasqkade drugade kato se svurzvam nqmam problemi..Na Vivacom plashtah po 10-15 lv. na mesec i ochakvash da nqmash problemi :D Tova prosto e nevuzmojno (sujalqvam za latinicata no pisha ot telefona mi )
Posted via Mobile Device

Има БГ Клавиатура с която можеш да пишеш на кирилица! (http://www.all4android.com/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D 0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%83%D 1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4/)

Оправи си попста за да не го изтрия!
Josifbg

Tiger VI
16.07.10., 08:35
на Vivacom съм и имам wi fi рутер ..
...и имаш проблем>:P. Намерих в друг форум едно решение, дано ти свърши работа:

Ето решението за D-Link DI-524
Таб "Tools" > меню "Misc"
Block WAN Ping
Discard PING from WAN side: Enabled

t0t0
16.07.10., 21:41
май намерих решение на проблема ... направих си Wi-Fi-я само на G mode, а не да е миксиран и се получава за сега :)
ето линк (http://androidforums.com/htc-tattoo/12990-wifi-signal-tattoo.html) към подобна тема и има подобни проблеми и решения :-bd