Виж пълна версия : CyanogenMod-5.0.8 или CyanogenMod-6.0.0 RC1
Здравейте,
Искам да попитам дали някой от форума използва CyanogenMod-5.0.8 или CyanogenMod-6.0.0 RC1 т.е. може ли да сподели впечетления, как телефонът му работи ? Има ли забавяне и т.н.
Поздрави !
Много хора казват, че СМ 5 е много добър. Аз го тествах но нещо ми върви по-бавно от моя любим РОМ и за това сега чакам СМ 6. Препоръчвам ти да изчакаш да излезне по-стабилна версия на СМ 6 и да минеш на нея :)
Много хора казват, че СМ 5 е много добър. Аз го тествах но нещо ми върви по-бавно от моя любим РОМ и за това сега чакам СМ 6. Препоръчвам ти да изчакаш да излезне по-стабилна версия на СМ 6 и да минеш на нея :)
Мерси за съвета, казаха ми, че това забавяне най-вече е на хардуерно ниво, т.е. T-Mobile G1, няма ресурса да поддържа Andorid 2.1 и Android 2.2, но не знам до колко е вярно..., затова си мислих, че CM6 ще е мисия невъзможна ... дано да не съм прав.
Поздрави !
Според мен СМ 6 ще е доста бърз. Аз съм с Андроид 2.1 и ми върви малкооо по-бързо отколкото Андроид 1.6.
Ммм, може ли някой да ми даде guide за инсталиране на Android 2.1 или... 2.2
Поздрави !
Ммм, може ли някой да ми даде guide за инсталиране на Android 2.1 или... 2.2
Поздрави !
Инсталираш го както инсталираш и другите РОМ-ове :)
Здравейте,
http://www.cyanogenmod.com/home/cyanogenmod-6-0-status-update
Излезе официално, като версия. Пише, че поддържа:
# HTC Dream
# HTC Magic
Предполагам, HTC T-Mobile G1, също е включено в това число, някой има ли впечетления как се държи? Имам 2 GB карта, но като цяло доста малко апликации ползвам 10-15... ще бави ли ?
Поздрави !
Авторски права на vBulletin