PDA

Виж пълна версия : Как се инсталират Приложения



dalaver4o
11.08.10., 23:31
Как да инсталирам приложения на лг-то през pc-suite или ?
8->

JosifBG
12.08.10., 01:17
Как да инсталирам приложения на лг-то през pc-suite или ?
8->

През Андроид Маркет или като копираш на сд картата приложението и след това чрез файлов експлорер влезеш и инсталираш приложението директно от сд картата

J`E`K`O
12.08.10., 07:26
Добър файлов мениджър е Astro, потърси го в маркета. ;)

//offtopic Това да го включим към FAQ, за последните 2-3 дни за втори път се пита това :)

JosifBG
12.08.10., 10:28
Добър файлов мениджър е Astro, потърси го в маркета. ;)

//offtopic Това да го включим към FAQ, за последните 2-3 дни за втори път се пита това :)

Добави го да добра идея...

nachev
12.08.10., 11:04
Принципно ако е разрешен USB debug mode-а, може да се инсталират от PC-то и през adb. Аз лично предпочитам този начин, за приложения, които са ми на локалната машина

dalaver4o
13.08.10., 01:20
Извинявам се ама свързването с Pc-suite ми е мъка малко, некои може ли да ми обясни, като за малоумен кое как да изключа от телефона та да се сфарже с компа че все ми изписва че не е свързан

J`E`K`O
13.08.10., 07:17
Като си свържа моя телефон с компютъра на телефона ми излиза меню - Charge only, Sync mode и т.н. Избирам Disc Drive и телефона се появява като флаш устройство в My Computer. От тук работиш вече като с USB флашка :)

moniiiiii11
24.08.10., 15:33
а защо като тегля от маркета и сичко се инсталирва в тел-а а не в сд картата

J`E`K`O
24.08.10., 16:11
ами там си се инсталира по принцип :) Само ако си с Андроид 2.2. след като инсталираш програмата може да я преместиш на SD картата, и то ако програмата го позволява.

moniiiiii11
24.08.10., 16:36
ахамм аз да попитам да несъм объркал нещо

vgv_77
30.08.10., 13:14
.................................................. ........................

Mod edit:
Пиши на Кирилица
Svetlinsem

J`E`K`O
30.08.10., 13:16
da popitam ne6to za LG GT OPTIMUS instaliranite prilojenija ot marketa sled kato otidat v telefona mogat li da se premestvat na sd kartata ili as ne moga.

1. Прочети правилата. Тук се пише на Кирилица
2. Отговорил съм на този въпрос точно 1 мнение преди твоето.

lovemylife
31.08.10., 20:24
Изтеглих един торент с приложения за андроид и поставих няколко в SD Card,но сега какво?Нито се инсталираха сами,както вие казвате,че би трябвало да стане,нито нищо.В торента пише,че трябва да се отворят с някакъв file manager-Astro примерно,но и самият него как да инсталирам?

h4x0r
31.08.10., 20:28
Изтеглих един торент с приложения за андроид и поставих няколко в SD Card,но сега какво?Нито се инсталираха сами,както вие казвате,че би трябвало да стане,нито нищо.В торента пише,че трябва да се отворят с някакъв file manager-Astro примерно,но и самият него как да инсталирам?

през Андроид маркета си инсталираш астро :)
Sent from my HTC Legend

vgv_77
01.09.10., 17:29
Аз имам оптимуса на лг всички приложения изтеглени от маркета ми се записват в тел. може ли да се преместят на сд-картата,и как? Говорих със някого от сервиза на лг в София и той ми каза че Андроида си записвал всичко на картата и че ако няма карта не можеш да си изтеглиш нищо. Не мога да разбера аз ли бъркам нещо.

vgv_77
01.09.10., 17:30
извинявам се много

dessyteneva
01.09.10., 17:32
Чак във версия 2,2 на андроид има възможност за инсталиране на приложения на картата.

J`E`K`O
01.09.10., 19:42
Леле тези са от сервиз и какви глупости говорят. Приложенията се инсталират в телефона. Можеш да инсталираш приложение на картата само ако си с Андроид 2.2 и приложението го позволява (не всички приложения могат да се инсталират на картата).

moniiiiii11
14.09.10., 17:50
а тоба пс стюид трябва да ли се инсталира и в телефонаа за да се свържат

Svetlinsem
15.09.10., 00:05
Моля напиши си грамотно поста.

zliqhui
15.09.10., 08:20
1.6 и всички приложения на картата, както и преводач от полски:)

http://forum.android.com.pl/f200/apps2sd-czyli-instalowanie-aplikacji-na-karcie-pamiae-ci-23191/

moniiiiii11
20.09.10., 06:14
Има ли начин да инсталирам приложение за времето щото това,което имам има само 5 града и е тапо така.

valeri_marten66
20.09.10., 15:09
аз искам да попитам вие хубаво имате проблеми с PC Suite 4 ама аз аджаба от къде да си го изтегля

J`E`K`O
20.09.10., 15:24
Има ли начин да инсталирам приложение за времето щото това,което имам има само 5 града и е тапо така.

В маркета има стотици приложения, което ти показват времето. Просто избери едно от тях и си го инсталирай :)

moniiiiii11
20.09.10., 15:53
аха видях вече
пък за PC Suite 4 пишеш в google.bg

J`E`K`O
20.09.10., 16:35
SE PC Suite 4 (http://sony-ericsson-pc-suite.software.informer.com/)

basov
28.10.10., 11:26
Някой знае ли как да си инсталирам Rock Player на трелефона?

SufferMe
28.10.10., 12:55
влизаш в маркета и го теглиш той сам се инсталлва !и после го търсиш в главното меню :-P

vgv_77
24.11.10., 18:21
БЯХ СИ ИЗТЕГЛИЛ ОТ МАРКЕТА ЕДНО ПРИЛОЖЕНИЕ ''PORN VIDEO PLAYER''PVP'' ИЛИ НЕЩО ТАКОВА,СЛЕД ВЪЗТАНОВЯВАНА ЗАВОДСКИ НАСТРОЙКИ ВСИЧКО ЗАМИНА,ЧЕ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ЗА ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ КАК ДА ГО НАМЕРЯ МУ БЛАГОДАРЯ.

mooncalf
25.11.10., 10:35
Явно имаш голяма нужда от порно, щом си се разкрещял така :-)):P

Сори за офтопика, не се сдържаш:D