PDA

Виж пълна версия : Кой къстъм РОМ ползвате на Н1?



pirlo
19.08.10., 21:18
Искам да ви питам кой къстъм РОМ ползвате на вашата Н1?
Защото днес си рутнах Н1 и сега се чудя кой РОМ да избера от ХДАто.
Ако може вашите препоръки.

sashomasho
19.08.10., 21:52
cyanogen 6.0 rc3 наистина е доста добре...

pirlo
19.08.10., 22:13
аха мерси ,а пробвал ли си eViL's Q&D NXSense v.1.02 - base 2.09 HTC Desire 720p video .Аз се чудя дали да го пробвам него ,но още гледам коментари в темата му.


едит: да те питам ти с кое Радио си?

sashomasho
20.08.10., 08:31
аха мерси ,а пробвал ли си eViL's Q&D NXSense v.1.02 - base 2.09 HTC Desire 720p video .Аз се чудя дали да го пробвам него ,но още гледам коментари в темата му.


едит: да те питам ти с кое Радио си?

радиото е това което идва с 2.2 - нещо си 12_7 накрая.. честно казано не съм фен на сенса и към момента не съм пробвал други ромове, щях да си стоя на стоковия дори ако цианото не беше извадил рц3, там доста неща ми допаднаха и мисля да се застопоря към момента, може би съм позагубил от авантюристичния си дух който имах с г1-то :)

cacko
20.08.10., 10:32
за радиото аз съм с 5.08 и wi-fi e 2 пъти по-бърз (от 12 на 24 мбпс).
за мобилния нет е трудно да се каже дали има промяна, щото условията там не мога да го контролирам и са прекалено променливи, но и да има промяна не съм усетил да е към по-зле.

за рома, освен ако не си някакъв зомбиран фен на сенс уя, няма абсолютно никаква друга причина да не ползваш CM6 и нищо друго.:o)

тва е.

pirlo
20.08.10., 11:49
Благодаря на двама ви. Само да питам гледам в темата в хда на СМ рс3 се
оплакват от бавно връзване на ГПС-а вие имате ли такива проблеми.

cacko
20.08.10., 12:56
за RC3 не знам, не съм го слагал, аз карам на nightly версиите и досега не съм имал проблеми с локването.

pirlo
20.08.10., 18:16
Искам да ви питам нормално ли всеки път да флашвам
RA Recovery v1.7.0.1. Като го флашна само първия път успявам да влезе в recovery mod. После ми седи триъгълника с човечето и не мога да влезна в рековърито?

cacko
20.08.10., 18:56
май е нормално, поне и на мен ми го правеше.
сложи сим rom manager има го в маркета, после от него Flash ClockworkMod Recovery, след това отиваш на Download ROM и си инстлираш CM + Google Apps. По-просто от това няма накъде.

pirlo
20.08.10., 19:03
Намерих това което е създавало проблема.Трябваше да изтрия един файл.

If you don't install modaco's superboot the /system/etc/install-recovery.sh script will be started by your init.rc script at boot time and the stock recovery will be flashed.

You can manually remove the /system/etc/install-recovery.sh file or you can update your init.rc script so it doesn't call /system/etc/install-recovery.sh at boot.

Аз ползвах "1-click root for N1 (Latest ver: 1.6.1)" за роотването

pirlo
20.08.10., 19:11
май е нормално, поне и на мен ми го правеше.
сложи сим rom manager има го в маркета, после от него Flash ClockworkMod Recovery, след това отиваш на Download ROM и си инстлираш CM + Google Apps. По-просто от това няма накъде.


Аз го бях свалил и инсталирал.Но пак ми даваше този проблем.Трябваше да влизам в ClockworkMod от програмата.Не можех да влезна при стартиране на телефона.И се оказа че трябвало да изтрия тоя install-recovery.sh .
И сега мога да влезна и в ClockworkMod-a и като стартирам телефона.

lyubaca
22.08.10., 10:47
http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=201