PDA

Виж пълна версия : Спецификации



JosifBG
29.09.10., 08:31
http://www.all4android.com/forum/attachment.php?attachmentid=693&stc=1&d=1286143338

Процесор ARM Cortex A8 720 MHz
Операционна система Android"2.1 (Eclair)
Памет ROM: 512 MB
RAM: 256 MB
Размери (ВxШxД) 116 x 60.9 x 10.9 mm
Тегло 139 грама с батерия
Екран: 3.7-инча, TFT-LCD капацитивен плосък чувствителен на допир екран с резолюция 480 x 854 pixels и 16 милиона цвята
- Multi-touch support
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate

Мрежа HSPA/WCDMA:

* 900/2100 MHz
* До 5.76 Mbps ъплоуд и до 10.2 Mbps даунлоад

Quad-band GSM/GPRS/EDGE:

* 850/900/1800/1900 MHz

(Честотата на мрежата, наличност на HSUPA , и скоростта на пренос на инфромацията зависят от оператора.)

GPS Вграден GPS с поддръжка на A-GPS
Bluetooth® 2.1 with Enhanced Data Rate and A2DP for wireless stereo headsets
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g, DLNA
USB microUSB v2.0
3.5 mm audio jack, Dolby Mobile sound enhancement
Радио: ДА Stereo FM radio with RDS
Камера 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, Xenon flash
Поддържани Аудио формати - MP3/WAV/WMA/AAC+
Поддържани Видео формати - MP4/WMV/H.263/H.264 player
Батерия Li-Po 1390 mAh

Време за разговор:

* До 8 часа 40 мин за GSM 2G/3G

В режим на готовност:

* До 200 часа за 2G/3G

(Зависи от мрежата и ползването на телефона.)

Слот за карта памет microSD" memory card до 32GB, 8GB card включена

zhivkom
03.10.10., 14:35
RAM паметта е 512 MB.

JosifBG
04.10.10., 00:01
Явно има и с 256 и с 512 РАМ защото на официалния им сайт е с 256РАМ, но пък и процесора там е 550 Mhz

zhivkom
04.10.10., 17:52
Явно има и с 256 и с 512 РАМ защото на официалния им сайт е с 256РАМ, но пък и процесора там е 550 Mhz

Това е защото версията за Европа е с 512, или поне тази в М-тел е с толкова.

dijon
04.10.10., 18:24
Как мога да разбера моя с колко РАМ е?

sashomasho
04.10.10., 23:35
Как мога да разбера моя с колко РАМ е?

потърси hardware info из маркета, има бол програми...

dijon
05.10.10., 07:18
Да, оказа се, че процесора ми е 720, а рамта 256. :) Пак е оферта, среден вариант. :)

Vancuver
07.10.10., 00:54
Моят е от Мтел и е 550МХз, 256 рам. По принцип го клоквам на 1ГХз, но ми е интересно къде е въпросният ъпдейт на процесора до 720?

dijon
07.10.10., 05:19
Аз се опитах да си направя ъпдейт, ей така, да проверя дали има нялични, но ми изписва, че не може да се свърже със сървъра.

Vancuver
07.10.10., 05:39
Същото и при мен.

GrigorBG
07.10.10., 07:56
Хм... от Мтел би трябвало да са с 720Mhz процесор... поне от официалния канал в Бг такива трябва да влизат...

Vancuver
07.10.10., 08:44
Не знам колко е официален каналът, но моят телефон е гръцки - в кутията ми има две книжки на гръцки език. :) Поне тях да си бяха направили труда от Мтел да махнат. :D

didipov
12.10.10., 14:26
До тук след една камара ревюта, мнения отзиви и т.н. разбрах че камерата е на средно ниво, при ровичкане из менюто има едно леко забиване или забавяне (лаг), но все неща които не са болка за умиране. Интересува ме какво е качеството на звука при разговор - сила, яснота. Все пак нали основно ще се използва и като телефон.

dijon
13.10.10., 09:53
Аз съм доволен от разговорите и от всичкото на телефона. Тея дни мисля да сменя картата с по-висок клас и ми се струва, че камерата ще работи още по-бързо, защото снимките и видеотата се записват на картата, а тя е супер мудна.
Надявам се и с новата карта да се подобри и вървежа на 720p филмите, че насичат.
Батерията доста страда от разговорите, дават го 4 часа време за разговори, но след един месец работа с телефона, батерията държи повече.
Преди го зареждах до към края на 2-рия, началото на 3-тия ден, вече го зареждам в края на 4-тия.

Ultor
16.10.10., 23:13
Новия ъпдейт някой успя ли да го пробва http://pocketnow.com/android/motorola-milestone-xt720-update-boosts-speed-to-720mhz

dijon
17.10.10., 10:25
Смених си картата с по-висок клас (6).
Проблема с насичането на запис на 720p с камерата - РЕШЕН!
Насичат обаче MKV видеота с тази резолюция, проблема се решава като се смени контейнера на видеото на 3GP (все още не съм намерил как да го сменя :)).

Vancuver
20.10.10., 18:24
dijon, как мога да разбера коя карта какъв клас е?

emanuilpenkov
12.01.11., 18:04
Това за Ъпдейта е за Фройо.
Аз получих ъпдейт до 2.1-update 1.
Преди това си беше само 2.1 и беше на 550Мхц, а сега на 720 :)
Обаче това за Фройто или Джинджърбреад е много тъпо от страна на Моторола.