PDA

Виж пълна версия : Проблем с интернета и wi-fi



donkich
03.10.10., 09:32
Здравеите значи проблема ми е следния влизам през wi-fi и ми дърпа пари от сметката,спрях опцията мобилна мрежа (това със стрелките което използва интернет ч/з сима) и продължава да ми взима пари ,не вярвам от Маркета да ми взима пари за сваляне на игри ,такаче моляви помагаите моля че така ако продължа да влизам може да направя доста сметка.Предварително ви благодария !!!!

SufferMe
03.10.10., 09:45
http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=2304 :-P

donkich
03.10.10., 10:07
http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=2304 :-P
От скоро се боря с Андроид,но при мен проблема е друг аз влизам през wi -fi но ми начислява сметка,а тоя линк който си ми дал е за проблем със свързването

SufferMe
03.10.10., 10:22
та значи казваш че си спрял всичко така ли? смисъ APN и така нататък ?

SufferMe
03.10.10., 10:24
значи прочети тук http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=1975 , там обясняват всичко о къде и как да се спре.



Поздрави Лъчо.

donkich
03.10.10., 10:44
та значи казваш че си спрял всичко така ли? смисъ APN и така нататък ?

Ами понеже съм на БГ меню сега ще ти кажа какво точно съм махнал
Меню/Настройки безжични мрежи/ мобилна мрежа (махнах отметката)
Ей това само съм махнал или спрял какво друго трябва ?

(Ти за някви APN-ни говориш???? )
Нищо не знам още понеже преди 1 седмица го взех

donkich
03.10.10., 10:48
значи прочети тук http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=1975 , там обясняват всичко о къде и как да се спре.



Поздрави Лъчо.

Enable always on-mobile. това e само на 2G ли да върви ???

SufferMe
03.10.10., 11:50
спираш си GPRS настройките , отметките за приложенияата и "H"-то където е него , демек да не ползваш нет през SIM картата.

donkich
03.10.10., 12:35
спираш си GPRS настройките , отметките за приложенияата и "H"-то където е него , демек да не ползваш нет през SIM картата.
Отдеве се ровичках из настройките на мобилната мрежа,влезнах в точки за достап(APN) и там имаше отметки на vivacom internet ,vivacom wap gprs i vivacom mms и ги махнах ти затова ли ми говореше ????????

SufferMe
03.10.10., 21:09
да , за да спреш целия нет на виваком да няма грам достъп и да остане само WIFI-то.