PDA

Виж пълна версия : Флаш за LG GT-540 Optimus



isito84
07.11.10., 14:45
Ами направих една глупост.Бях с V20B и реших да сложа V20A (гръцката версия) за да има БГ език,и резултата е ясен,включва се,показва на екрана LG и така си стои.Как да го съживя?

п.п. мога да вкарам телефона в "download mode" сложих старата версия V20B,телефона стига до тук и не продължава напред.
http://store.picbg.net/thumb/BC/E3/0e8fa7c86289bce3.jpg (http://picbg.net/img.php?file=0e8fa7c86289bce3.jpg)

suffer
10.12.10., 12:33
http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=2437

Мод Едит
Josifbg

topgunbg
10.12.10., 15:27
kk

suffer
10.12.10., 15:31
Общо взето пиши лично на някой от двамата да ти дадем правилния линк, че тук има цензура явно

mooncalf
10.12.10., 15:35
@suffer линка който си дал не работи !
@topgunbg линка който си дал не работи !
А и на всичко отгоре човека си е задал въпроса преди повече от месец :)

topgunbg
10.12.10., 15:39
deleted

mooncalf
10.12.10., 15:42
Ами и в XDA има там е по-скоро ограничение против спамари, затова като искаш да напишеш нещо може и така www . alabala . com

topgunbg
10.12.10., 15:46
delete

suffer
10.12.10., 15:56
Така ядва ли се?

JosifBG
10.12.10., 17:47
Придържайте се към темата моля!

За неразбралите: Можете да хвърлите един поглед на темата чийто линк съм дал по-долу и ако не се сдържате да коментирате и/или изразите умопомрачителните си заключения то там е мястото... -> http://www.all4android.com/forum/showthread.php?t=2437

Thanks :)