PDA

Виж пълна версия : Q1 Second Edition



Tiger VI
15.11.10., 09:50
В каталога на Глобул видях Q1 Second Edition. В сравнение с предишния има малко променен външен вид, предполагам хардуера е без изменения.

katimeri
15.11.10., 14:33
Мисля че процесора е малко по-бавен, а и интерфейса е подобрен, не е както на Q1. Ако е на добра цена, сигурно форума ще се сдобие и с нов радел - Q1 Second Edition :D Иначе ето характеристиките:
256 000 цвята
Android (предполагам пак 2.1)
3.2 MP камера
Qualcomm 528 MHz
GPS, WiFi, Bluetooth, FM Radio... същото като стария :-w

J`E`K`O
15.11.10., 16:17
само се чудят и те с какво да зарибят хората. Дали единия или другия - не виждам голяма разлика. Разбирам да бяха пуснали друг модел, който примерно да е с по-мощен процесор и по-голям екран, с по-добра камера.

katimeri
16.11.10., 21:13
Тадам, ето го истинския (небрандиран) телефон:
Huawei U8110

http://www.gsmarena.com/huawei_u8110-3158.php

Глобул от всички китайски производители ли ще ни представят телефончета? :emo_im_foot_in_mout

LiakaDJ
19.11.10., 16:03
При новият липсва и GPS . Ето един линк за сравнение от мен : http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3158&idPhone2=3423

gotin_pld
22.11.10., 19:40
Здравейте искам да се похваля че си купих този модел, и ще се опитам да споделя впечатленията си от него макар че нямам база за сравнение защото това ми е първият Андроид. И веднага внасям поправка на предния пост телефонът е оборудван със GPS дори има и функцията assisted gps . Знам какво пише в сайта който сте посочили по горе, друга поправка е че там пише че има втора камера - е няма такава. :)

JosifBG
25.11.10., 17:56
Честито и много да те радва :)

valdez
26.11.10., 11:45
може ли да се инсталира българско меню

todd
26.11.10., 18:38
Не нестава да имаш Българско меню. :(

valdez
27.11.10., 00:10
Не нестава да имаш Българско меню. :(

za6to ne stava imam edin poznat s q1 negoviq e s bg menu

Mod edit: Пиши на Български.
Svetlinsem

bmas
28.11.10., 00:08
Аз съм с ZTE RACER и съм на мнение,че като идея е направен по добре от този телефон.Незнам този дали има изход за слушалки 3.5мм,но това е удобство,като цяло.

s_kolew
05.12.10., 00:13
Здравейте и от мен. Днес се сдобих с този екземпляр Q1 SECOND EDITION. Симпатично телефонче. Това е първият ми андроид, досега сам имал телефони с ОС, но все нокия. Бях много неприятно изненадан че телефона трупа някакъв трафик и ми прави сметка. Въпроса ми е как да спра този трафик и кои процеси мога да спра и кои не. Извинявам се ако въпроса ми е тъп, но както отбелязах това ми е парвия андроид телефон и все още е нова материя за мен.

kristiyankooo
07.01.11., 19:42
Здравейте :)
Вчера си куоих Q1 SECOND EDITION това ми е първият тел. с андроид и искам да ви попитам няколко въпросчета:
От каде да спра интернет достапа от глобул ,защото докато го празглеждах навъртях сметка, искам да мога да ползвам само wifi.

Мога ли да му вкарам бг меню ?

Чух че имало някаква програмка за фенерче ?

Oт каде си дръпна софт за GPS-a ?

Като влизам в браузъра ,youtube или фейсбук ,как да избера да се свързва с WIFI ?

И да ви попитам докато го разглеждах видях ,че
има някакви 3 звукозаписа, в тях някакви мъже се смеят нещо един казва "Кире земи си телефона..." нещо такова хаха ,има ли шанс да е ползван или нещо такова ?
Сори за глупавите въпроси ...хах

Поздрави :)

kroki
13.01.11., 10:30
до колкото разбрах от всичко изчетено за този телефон:
Не можеш да сложиш БГ меню за момента.
Можеш да разбереш за GPSа повече от темата за навигациите http://www.all4android.com/forum/forumdisplay.php?f=31 .
Аз нямам проблем с нета и използвам само WiFi но телефона ми е с мтелска карта
За това как да спреш Глобулския нет нека някои малко по светнат от мен колега да отговори.
Това със звукозаписите е по скоро в магазина направено- демек някои го е разглеждал и си е поиграл с него пр.

HrStoyanov
20.01.11., 23:21
Здравейте,
Задавам снимка на определен човек от контакт листата, но когато тръгна да му звъня не се показва снимката му, а някакво човече и така е при всички. Имате ли идея защо?

kristiyankooo
22.01.11., 23:45
Някой знае ли от каде да си взема протектор за екрана ,защото никъде не открих .....

gushter862
23.01.11., 17:34
Някой знае ли от каде да си взема протектор за екрана ,защото никъде не открих .....

Здравей, аз си взех протектори от Ebay. пристигнаха ми за 4 дни и са добри на вид, пък и цената е добра, ето ти линк ако иска6
http://cgi.ebay.co.uk/6x-screen-protector-ultraclear-Huawei-U8110-/170587251529?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesP ouches&hash=item27b7cae349

gushter862
23.01.11., 17:38
Здравейте, сигурно ми е тъп въпроса ама по никакъв начин не мога да си накарам телефона да звъни без усуилваща се мелодия, т.е. да почва да звъни с пълната сила. Пробвах рани приложения ама и с тях нищо. Ако някой знае как се оправя това ще съм много благодарен!