PDA

Виж пълна версия : проблем с роот на Q1



bgeorgiev
26.11.10., 13:21
Някой успя ли да ротне въпросния телефон?
Аз пробвах ама без успех.

baremo
26.11.10., 13:42
Здравейте, аз съм нов и ако някой е качвал навигация на този телефон,моля да сподели, не мога да инсталирам на sd картата, моля споделете как се инсталира ?

todd
26.11.10., 18:37
Този въпрос не е за тази тема. Прочети внимателно раздела.

two-nine
26.11.10., 20:12
Някой успя ли да ротне въпросния телефон?
Аз пробвах ама без успех.

Всъщност е странен руута. Нямам достъп до roor папката, но пък ми се стартира SetCPU и ми наглася процесора без проблеми. Отделно, че мога да инсталирам и други програми, изискващи руут. Всичко това - с One Click Root (или нещо такова :) )

DreaD
08.01.11., 22:24
И все пак някой успя ли с руут-а и ако да КАК ?! Аз не мога !!! Помогнете

JosifBG
09.01.11., 01:48
Всъщност е странен руута. Нямам достъп до roor папката, но пък ми се стартира SetCPU и ми наглася процесора без проблеми. Отделно, че мога да инсталирам и други програми, изискващи руут. Всичко това - с One Click Root (или нещо такова :) )

какво значи нямаш достъп до роот папката?
С каква програма се опитваш да я достъпиш и какво по-точно...

two-nine
09.01.11., 09:11
Вече съм с руутнат телефон - инсталирал съм ROM от Mondaco.

bgeorgiev
18.01.11., 21:03
Вече съм с руутнат телефон - инсталирал съм ROM от Mondaco.

И работи ли всичко на "6"

two-nine
20.01.11., 02:50
Всичко. Само трябваше да пренастроя MMS/GPRS и ... литна :)

djmarti13
04.03.11., 16:04
Вече съм с руутнат телефон - инсталирал съм ROM от Mondaco.

а можеш ли да дадеш пове инфо за това от каде си друпнал този ром и как става всичко много молиа от 5 дни сам с андроида и незнам кое как става и каде да турсия турсих с тарсачката и не намерих нищо благодариа предварително ако помогне:emo_im_crying:

Jorkata_85
04.07.11., 13:50
1573 Лесен начин да си root - нете рейсара е чрез приложението UniversalAndroot.apk