PDA

Виж пълна версия : Голям проблем с Андроидчето



vargala81
28.11.10., 17:49
Здравейте колеги! Нов съм във форума и за пръв път се сблъсквам с Андроид. Развалих си телефончето затова моля за спешна помощ, ще опиша какво точно стана. Инсталирах ButtonRemaper v0.2
http://www.*********.com/showthread.php?t=32932 тъй като ме дразнише, че дисплея се вклучва от power бутона, направих някой настройки и се указа, че дисплея вече не се вклучва от нито едно копче. Опитах се да върна настройките но не стана, за това реших да му върна заводските настройки. Преди това бях деинсталнал luinchera и бях сложил ADW-luincher. След като върнах заводските настройки ми искаше Google акуант след няколко не успешни опита да го въведа си изклучих телефона и при вклучването му стига до логото на глобул и тяам си остава. Моля за по-подробни обяснения! тъй като не разбирам нищо от Андроид и незнам Английски. Телефона е ZTE-racer предварително благодаря

rumenaa
29.11.10., 20:59
Това дето си го ползвал изисква руут. Ама кой да прочете... Нали апарата има доживотна гаранция. Опитай да я използваш в Глобул. Само не им казвай какво точно си правил. Всъщност май можеш да им кажеш, като се направиш на разстрелян пъдпъдък - исках програма,изтеглих я някак си, инсталира се, а после... Успех!

vargala81
30.11.10., 16:59
Телефона беше рутнат, поне до момента когато му върнах фабричните настройки и го развалих още повече.

bgeorgiev
01.12.10., 09:20
Телефона беше рутнат, поне до момента когато му върнах фабричните настройки и го развалих още повече.

И как по-точно го рутна този телефон?

vargala81
01.12.10., 17:54
http://www.4shared.com/file/Igb74RP3/UniversalAndroot.html Написъх в гугъл: ZTE-Racer root и попаднах на тема във някакъв чужд форум където човек беше задал същия въпрос и съответно му бяха казали за тази програма. По надолу в темата видях, че човека си е рутнал телефона за 10 сек. и няма проблем, та затова и аз се реших но по-добре да небях го правил. Ако телефона не ми беше рутнат сега нямаше да е на ремонт

bgeorgiev
02.12.10., 08:22
Тази програма не прави истинско рутване и аз я пробвах , но само setCPU работи а други програми , които искат руут не щат да тръгнат!


Някой ако не го е страх да пробва това http://android.modaco.com/content/zte-racer-racer-modaco-com/324344/root-zte-racer-with-apps2sd-and-original-boot-screen/

vargala81
02.12.10., 17:25
Наппротив, много програми изискващи рут съм качвал и всичките си тръгваха и работеха без проблем. Във менюто дори се появява иконата за супер юзър права, докъто някой колеги които са си рутвали телефоните с други програми не им се появява тази икона.

bgeorgiev
03.12.10., 13:57
Иконата и при мен се появи но не тръгват всички програми.:-??

vargala81
22.12.10., 21:10
Днес си взех телефона от сервиз. Притеснявах се, че няма да го оправят и ще ми откажат гаранцията, но все пак са го поправили. Намерих много теми на хора отказали им гаранция в Германос, но Глобул май не са такива. Телефона ми го върнаха на 20тия ден, можеше и още да се забави но преди 2 дена минах през магазина в който го бях дал на ремонт. Напомних им, че след 10 дни изтича 30 дневния срок и, че наближават празници, а те се опитаха да ме излъжат, че срока е бил 30 работни дни. Казах им пак да проверят срока защото съм сигорен в думите си и ако до 30тия ден не ми бъде върнат телефона ще искам да ми го заменят с нов и след 2 дена ми се обадиха, че е готов.

vargala81
27.12.10., 09:55
телефона изкара точно 4 дена след ремонта и днес пак отиде на ремонт. Този път отказа тъчскрийна.

danchoy
29.03.11., 09:47
Kофти касмет, какво да ти кажа, аз нищо лошо не съм видял от тая душичка :)

Jorkata_85
04.07.11., 12:59
И все пак някои може ли да каже как да се премахне/смени дразнещото отключване на телефона от power копчето???