PDA

Виж пълна версия : Официално RUU_Legend_Froyo_S_HTC_WWE_3.15.405.3 !! ROOTED !!



mooncalf
13.12.10., 14:59
Ето, че нашите момчета не спят и изобщо не закъсняха :P

Няма какво да се обяснява. Стоково FroYo, базирано на WWE 3.15.405.3, rooted. За хората които го желаят :)

Changes:

* added root permissions
* removed radio image (ако ви трябва смъкнете си го от ТУК (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841932))
* nothing else


.Мegaupload (http://megaupload.com/?d=T8JFG2IM)
.4shared (http://www.4shared.com/file/cMEn-df5/Legend_Froyo_S_HTC_WWE_3154053.html)

А това е за който го дразни boot sounds:
.rapidshare (http://rapidshare.com/#!download|167cg|436578838|Legend_Froyo_S_HTC_WWE_ 3.15.405.3_Rooted_NoBootSound.zip|133393)

Инсталира се като всеки Custom ROM, през recovery.

Оригинална тема -- [ROM] Stock FroYo, based on WWE 3.15.405.3, rooted (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870662)

П.П.
Малко по различни икони на статус бара.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=466621&d=1292586796

UOT-CG-11-16-12-10-1 (http://www.4shared.com/file/zel6uoCE/UOT-CG-11-16-12-10-1.html)

dtvelev
14.12.10., 12:40
здравейте.искам само да попитам дали някой може да даде линк за това как се рутва Legend.

mooncalf
14.12.10., 12:45
Гледам ти профила, ако си наистина с 2.1 драсни ЛС.
Ако си с 2.2, забрави за момента за ROOT.

grafalex
17.12.10., 07:26
Може да имаш софт руут с помоща на Visionary
Извинявам се, имам предвив - temporary root (имаш роот докато не рестартираш телефона)

mooncalf
17.12.10., 10:28
Какво имаш предвид, софт руут?
Има два вида root:

- permanent
- temporary

Уточни за кое говориш, защото реално е двата вида ROOT са си софтуерни :)
А няма нужда да ти ги превеждам думичките, те са подразбират.

volkan80
14.02.11., 15:06
Здравейте. Инсталирах си снощи този ROM, след което инсталирах Titanium Backup и ударих на греда. При стартиране на Titanium Backup Superuser ме пита дали да му дам руут достъп, давам му alow но Titanium Backup'а продължава да си твърди, че нямам руут. Иначе телефона си е руутнат(през конзола без проблем имам достъп до #su). Някой да има идея къде бъркам?

mooncalf
14.02.11., 17:24
Пробвай да инсталираш BusyBox от Маркета, и пробвай пак.

volkan80
14.02.11., 20:34
Благодаря ти за помощта mooncalf. Стана работата с BusyBox въпреки че не разбрах точно каква работа върши тази програмка. Дори и след като го деинсталирах Titanium'a продължи да си работи.