Виж пълна версия : Навигация за HTC Sensation :bc:
Здравейте на всички от форума, имам въпрос свързан с навигацията на моят телефон, досега не съм си инсталирал никакви програми а само приложения от маркет-а и ме е страх нещо да не го прецакам. Надявам се някой да ми даде съвет каква навигация да си инсталирам и как по точно да стане. Спрял съм се на тази Sygic, но дали има с подходяща резолюция. А също така удачен вариант ли е да си използвам вградената в телефона ми която е тя сигурно е временна но нямам абсолютно никаква идея. Благодаря предварително и ще чакам съвети :)
Sygic e доста добър избор. За разлика от iGo тя не се влияе толкова от резолюцията на екрана и няма да имаш проблеми с нея.
Аз четох доста и както ти казваш, ще е тази, може ли някакви инструкции как да си я инсталирам, защото накрая се замислям дали да не си я купя, че ще е по-лесно :)
Мисля, че имаше тема за нея. Но като цяло, намираш правилния файл, инсталираш го. След това се закачаш към някои уарлес и програмата сама ще си свали картите, които и трябват.
А дали трябва да се барникам по телефона, да се прави роот или нещо подобно мен това най ме притеснява
Не. Нищо не трябва да му правиш на телефона. Сваляш файла от темата за sygic. Слагаш го на телефона. Стартираш го (примерно през Astro) и той се инсталира. След това се закачаш към wifi мрежа, казваш на програмата кои карти ти трябват, примерно на България и тя ги сваля. Като свърши си готов за ползване.
Авторски права на vBulletin