PDA

Виж пълна версия : Root за HTC Tatoo?



zozo1242
30.11.09., 12:51
Здравейте, скоро си купих Татуто, но ми изникна проблем с виждането на wifi мрежите - телефона вижда само wireless acses point мрежи а аз искам да вижда и ad hoc, четох по въпроса и хората препоръчват да се промени един системен файл на телефона, понеже не съм руут не ми позволява :-L Някой знае ли как да си руутна телефона ? :-bd

Svetlinsem
30.11.09., 12:59
За съжаление за момента не!

zozo1242
30.11.09., 13:17
За съжаление за момента не!
Надявам се скоро да е възможно, защото така не емного честно :))

nuralt
30.11.09., 13:27
я пробвай тази програмка да видим дали ще ти свърши работа. до колкото виждам не изисква root.

http://code.google.com/p/android-wifi-tether/

nuralt
30.11.09., 13:31
май нещо те подведох. иска root и не е за това което търсиш.

Svetlinsem
30.11.09., 13:35
Това е една прекасна програмка за Тетеринг на нета!

JosifBG
30.11.09., 14:11
Здравейте, скоро си купих Татуто, но ми изникна проблем с виждането на wifi мрежите - телефона вижда само wireless acses point мрежи а аз искам да вижда и ad hoc, четох по въпроса и хората препоръчват да се промени един системен файл на телефона, понеже не съм руут не ми позволява :-L Някой знае ли как да си руутна телефона ? :-bd

Изключи телефона и го включи като задържиш BACK+POWER бутоните и ми кажи дали влизаш във Fastboot.

Ако успееш да влезеш във Fastboot ми кажи какво е написано или най-добре снимай ми целия екран и постни снимката тука...

zozo1242
30.11.09., 15:12
ок ето снимката

JosifBG
30.11.09., 15:26
ок ето снимката

Точно там където пише Hboot има някаква светлина която закрива номера на Hboot-а.... можеш ли да ми го напишеш.

Едит: кажи ми и дали ползваш 1.6 donut или 1.5 Cupcake

zozo1242
30.11.09., 15:31
ето всичко написано

CLICK PVT SHIP S-ON
HBOOT-0.52.0001 (CLIC10000)
MICROP-0203
RADIO-3.35.07.20
SEP 22 2009, 14:40:39

FASTBOOT

<VOL DOWN> HBOOT MODE
<MENU> RESET DEVICE
<ACTION> RESTART TO HBOOT
<LEFT> POWER DOWN

пише че версията на фирмуера е 1,6 незнам дали това е 1.6 donut или 1.5 Cupcake ?

zozo1242
30.11.09., 15:40
Точно там където пише Hboot има някаква светлина която закрива номера на Hboot-а.... можеш ли да ми го напишеш.

Едит: кажи ми и дали ползваш 1.6 donut или 1.5 Cupcake

къде да видя с какво съм 1.6 donut или 1.5 Cupcake ?

JosifBG
30.11.09., 16:01
ето всичко написано

CLICK PVT SHIP S-ON
HBOOT-0.52.0001 (CLIC10000)
MICROP-0203
RADIO-3.35.07.20
SEP 22 2009, 14:40:39

FASTBOOT

<VOL DOWN> HBOOT MODE
<MENU> RESET DEVICE
<ACTION> RESTART TO HBOOT
<LEFT> POWER DOWN

пише че версията на фирмуера е 1,6 незнам дали това е 1.6 donut или 1.5 Cupcake ?

Там където пише, че е 1.6 това значи, че е Donut ;)
a 1.5 е Cupcake...

Не го пише изрично, че едното е Donut а другото е Cupcake.

Съжалявам, че те обърках...

Значи това което имаш е 1.6 Donut ....

Едит: За момента все още се работи по въпроса за рутване на Tattoo, все още е много пресен модела и за това няма все още нищо съществено което да се направи....чакаме и се надяваме ;)

zozo1242
01.12.09., 08:21
Шом няма ще чакаме не е толкоз болка за умиране, благодаря ти за съдействието :-bd

zozo1242
28.12.09., 13:47
Здравейте, Честита коледа на всички. Някой знае ли излезе ли вече нещо за руут на татуто?

JosifBG
12.01.10., 14:16
Честито на притежателите на Tattoo :) Телефона вече е рутнат чакаме инструкции и описание на начина за да можем да ги споделим с Вас ;)

HAMMER_T
19.01.10., 16:17
Това се нарича добра новина :)

JosifBG
19.01.10., 16:26
За момента има малки проблеми в процедурата и се оказва на практика, че има рут ама май няма действаща процедура :)

Има тестове който се правят и всички се надяваме скоро да публикуваме как точно се случват нещата :)

zozo1242
26.01.10., 11:12
оо наистина добра новина, дано стане по скоро, че вече ме изнервят тези ограничения b-)

zozo1242
06.02.10., 20:49
Здравейте, приятели
Казаха че в русия масово си руутнали татуто и в техните сайтове имало описано как и тн. Аз доста се рових но не открих нищо, което да работи, единственото което постигнах е да си ресетна телефона и да загубя всички приложения които бях качил. Но така и не се руутна. Някой знае ли нещо по темата :)] :))

JosifBG
08.02.10., 07:26
Здравейте, приятели
Казаха че в русия масово си руутнали татуто и в техните сайтове имало описано как и тн. Аз доста се рових но не открих нищо, което да работи, единственото което постигнах е да си ресетна телефона и да загубя всички приложения които бях качил. Но така и не се руутна. Някой знае ли нещо по темата :)] :))

Ако беше рутнат щеше да гръмне Андроид обществото защото много хора чакат заветния момент :)

Истината е, че за момента няма признаци това да е вярно за съжаление...

BeNeZ1n0
08.02.10., 19:34
JosifBG е прав !

Изчакай спокойно момента на масовата хистерия :)

Ако си гледал онази уникална реклама на Хайникен (с пищящите жени и мъже) можеш дори да го визуализираш за миг ;)

ada2000
26.02.10., 18:46
Айде най-после някакъв напредък. Моя вече го рутнах.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635961

vladoni
27.02.10., 19:14
Има ли бъгове и т.н. след root-a.
И тъй като си вече по-напред с материала, препоръчваш ли да го правим по тази иструкция?
Мерси.

kocev666
06.03.10., 09:32
Добре,аз като незнаещ ще потима за какво е руутването?

nuralt
06.03.10., 09:38
Добре,аз като незнаещ ще потима за какво е руутването?

Хвърли един поглед тук: http://www.all4android.com/faq

kocev666
07.03.10., 08:59
Извинявам се,обикновенно чета често задавани въпроси,ама този път8->

zozo1242
17.03.10., 10:15
Здравейте, някой направи ли го споделете мнение, аз се чудя дали да не го пробвам ама малко мее шубе още