Виж пълна версия : Navigon за Android
Вижте какво намерих ... http://www.youtube.com/watch?v=nSKoQU0qr0o&feature=player_embedded
Да видим как ще се справя с родните улици :bz
\m/
----------------------------------------------------
Малка редакция на линка направих ;)
Josifbg
Merconite
13.01.10., 22:20
Бих я тествал :) Изглежда добре и не ми се вижда кой знае колко сложна :)
Тази навигация за сега ми харесва най-много... много бързо работи, картата е мн добра според мойте скромни изисквания а и е достатъчно точна...
Нямах време да я пробвам...бихте ли споделили как е картата за БГ?
В сравнение с иго как е като покритие?
Нямах време да я пробвам...бихте ли споделили как е картата за БГ?
В сравнение с иго как е като покритие?
Ами за БГ незнам но за София ми се струва доста подробна
Дааам....още една добра програма без карта...
DMXOnline
06.04.10., 20:17
доста добър интерфейс :)
dessyteneva
06.04.10., 20:27
Аз така и не успях да го подкарам това чудо-качвам си папката,слагам си вътре картата,инсталирам и после като се стартира ми иска да тегли някакви 2гб и до там-не става и не става,а иначе си прави някъде папка,защото колкото пъти пробвах,толкова пъти ми изяде по 2-3 мб,но не се вижда къде,защото нямам руут.
DMXOnline
07.04.10., 12:12
Аз така и не успях да го подкарам това чудо-качвам си папката,слагам си вътре картата,инсталирам и после като се стартира ми иска да тегли някакви 2гб и до там-не става и не става,а иначе си прави някъде папка,защото колкото пъти пробвах,толкова пъти ми изяде по 2-3 мб,но не се вижда къде,защото нямам руут.
ако го оставиш да ги изтегли тези 2 гб ? какво става
dessyteneva
07.04.10., 17:37
Нищо, не може да се свърже и до там.
Posted via Mobile Device
dessyteneva
25.04.10., 10:08
Така-аз тъпо и упорито се боря с тази навигация-сега инсталирах друга версия и започна да дънлоудва,за около половин час е на 50% въпроса ми е къде ги складира тия близо 2гб,какво представляват и като ги свали най-после дали може да се поизтрие част от тях,че картата ми е 4гб,а паметта на телефона-8 и хич не ми се иска да ми заема толкова много място.
P.S.Тръгна и е на бг,само глас няма за бг-то.
DMXOnline
25.04.10., 15:28
Така-аз тъпо и упорито се боря с тази навигация-сега инсталирах друга версия и започна да дънлоудва,за около половин час е на 50% въпроса ми е къде ги складира тия близо 2гб,какво представляват и като ги свали най-после дали може да се поизтрие част от тях,че картата ми е 4гб,а паметта на телефона-8 и хич не ми се иска да ми заема толкова много място.
P.S.Тръгна и е на бг,само глас няма за бг-то.
ами предполагам, че това ще са карти и гласове на различни езици подобно като на нокиа ови мап или там както беше така, че би трябвало това да е един единствен път да ги тегли а до самия обем предполагам че е за цял свят картите по принцип щеше да е хубаво ако ти дава опция за кой район, но сигурно ще е в понова версия естествено ако е така както си мисля, че е
dessyteneva
02.05.10., 11:05
.....
Mod Edit!
от къде може да се свали free някой има ли идея..
Когато използва ме навигацията таксува ли ни нещо или е безплатна ?
Може да е малко тъп въпроса ми но за първи път използвам Андроид.
Не ако навигацията ти е офлайн не те таксува. Ако обаче си активирал AGPS ще ти таксува трафика за бързото позициониране.
Здравейте, имам проблем, а именно: дава ми force close като се опитам да я стартирам. Изтеглих си .apk-то (и следвах елементарните инструкции..) от pirate bay ето 2-та торента:
+
update-а:
Трябва ли да имам руут? Не разбирам какъв може да е проблема, направих следното: копирах просто Navigon папката директно в SD картата заедно с apk-то. След това инсталирах през Астро, ъпдейтнах, но както вече казах ми дава force close.
Mod Edit
Е защо цензурирахте линковете от pirate bay? Не разбирам - има цели открити теми за руутване и пр., а ми цензурирате някакви линкове? О_о
Е защо цензурирахте линковете от pirate bay? Не разбирам - има цели открити теми за руутване и пр., а ми цензурирате някакви линкове? О_о
с рут-ването (даване на по-голям достъп) на собственият си телефон не нарушаваш ничии права. Все едно да си човъркаш по личния автомобил. То си е твоя лична вещ и можеш да правиш каквото си поискаш, що се отнася до това как ще изглежда интефейса й и настройките и.
Рут достъпа (липсата му) е по-скоро предпазна мярка за неопитните потребители и донякъде предпазва от злонамерени приложения... След време ще е стандартна опция, както вече е Apps to SD в последните официални ромове :)
Картите за GSP програмите вече до голяма степен са налични за закупуване от БГ потребителите (онлайн) и не е редно да се нарушават правата на авторите им, след като автора е поставил цена за труда си.
Аз да ти призная дори с кеф дарявам на разработчици на фрии къстъм ROM-ове (без да е задължително), защото тези хора се трудят за нас в свободното си време и правят нещо, което след това аз ползвам и съм им благодарен за това :)
Ако е преценил автора да е фрии ... супер, но ако не е...да ги уважаваме.
Благодаря за отговора, това има смисъл вече. :)
edinmilion
09.07.10., 23:22
Картите за GSP програмите вече до голяма степен са налични за закупуване от БГ потребителите (онлайн) и не е редно да се нарушават правата на авторите им, след като автора е поставил цена за труда си.
В такъв случай може ли линкове към платените карти?
В такъв случай може ли линкове към платените карти?
http://www.navigon.com/portal/int/shop/addons/produkt.html?produktFamilieId=15674&produktId=26858
aradoslavov
03.12.10., 00:32
Господа пробвайте Aura картите за България се изтеглят еднократно през WiFi след при това векторни!!! *гласовата навигация на български също се сваля и след това си джиткате из София и всички градове - 3D... Специално за София намерих доста забутани улички!
аз ли съм малоумен или така ми се струва.
аз ли съм малоумен или така ми се струва.
Това ми хареса :D (Offtopic) :D
Някой ще може ли да ми даде линк с програмката, че нещо не видях линк в началните постове
ЦЪК (https://market.android.com/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&feature=search_result)
имам студентка на другия край на България - имах си сиджик ама резетнах и нямах бекъп - моля на лс как да дръпна инстална и кракна , че и да запазя /приятел ми го сложи ама го няма вече наблизо/
благодаря предварително
тела е ледженд - не е руутван, на м-тел ,от подписа
chichobobby
15.01.12., 14:29
Инсталирах си я като песен с картите, които ми трябват.
ОК, ето какво се прави за да я имате таз програма:
"Ритни-дупета" обмен на файлове (Това е превода на БГ. Не го изписвам за да не правя реклама...)
Преведете си го сами...
Там в търсачката си пишете "Navigon'
Намирате 1.3 Gb с най-много сидери с версия заедно с всички карти на Европа.
Сваляте, четете Текстовия файл.
Инсталирате си само каквото ви интересува от Европа и...
Воала....
Ай сега да видим колко време ще ми просъществува поста....
Авторски права на vBulletin