PDA

Виж пълна версия : Проблем с разкодирването



ilianatr
19.01.10., 21:16
Здравейте, имам следният проблем... Закупих си телефона (HTC TATTOO) от мтел и е кодиран към тях. Апаратът е взет на лизинг и те не искат да го разкодират, преди да се изплати цялата сума. Пробвах да го разкодирам чрез www.htcunlock.net, платих 22 долара за код, който съответства на IMEI- а ми за разкодиране, но и това не свърши работа. Има ли начин да получа валиден код и от къде, за разкодирването му? :)]

Merconite
19.01.10., 21:18
Аз съм с HTC magic от мтел на лизинг и не е кодиран в момента ползвам глобулска карта незнам защо имаш такъв проблем... иди в надежда 2 на пазара има много добър сервиз там могат да ти разкодират всичко. Успех

Едит: Може да си купиш и Турбо-сим с който ще можеш да четеш всички оператори! Предлагам една тънко така, че ако се интересуваш пиши (чисто нова е!)

Svetlinsem
19.01.10., 21:32
Пазиш ли си кода от HTC Unlock

ilianatr
21.01.10., 08:54
Да. 97145277...този код ми дадоха от HTC Unlock, но не стана!!!

Svetlinsem
21.01.10., 09:31
Този код как го слагаш следваш ли инструкциите от сайта?

BeNeZ1n0
21.01.10., 14:35
Здравейте и от мен

искам само да кажа че и аз взех моето ТАТТОО от мтел на изплащане по лизингова схема която не съм изплатил но телефонът ми не е кодиран ползвах го 1 месец с карта на глобул без проблем .. след което преминах на м-телсата

Поздрави

JosifBG
21.01.10., 15:05
Здравейте и от мен

искам само да кажа че и аз взех моето ТАТТОО от мтел на изплащане по лизингова схема която не съм изплатил но телефонът ми не е кодиран ползвах го 1 месец с карта на глобул без проблем .. след което преминах на м-телсата

Поздрави

И аз така знам и за това супер мн се учудих, че това го има....

ilianatr
21.01.10., 16:01
Хмззз...разбира се, че ги следвах интрукциите от сайта... все пак 22 долара не бих дала ей така за спорта :))) хехех ми айде де, защо мойто HTC TATTOO е кодирано тогава?!?Като си сложа глобълската карта ми пише,че иска някакъв UNLOCK PIN и до там...А и бях в офис на Mtel и те се обаждаха да питат и им казаха, че телефончето трябва да се доизплати и тогава ще могат да го разкодират....

ilianatr
21.01.10., 16:17
Миии телефончето е взето на схема, само за абонати на Мтел с включен интернет...., но не го взех аз, а един приятел....това може да има значение при кодирането :)

redspace
25.01.10., 22:01
Чудя се ако го руутнеш дали пак ще остане кодирането...

botilia
26.01.10., 17:12
Да остава за съжаление!

JosifBG
26.01.10., 17:28
Чудя се ако го руутнеш дали пак ще остане кодирането...

Ако се рутне ще може да се оправи, но проблема е, че все още няма работе рут :)