PDA

Виж пълна версия : Ndrive Проблем



JosifBG
21.01.10., 20:05
Някой има ли представа защо като се стартира Ndrive и отваря директно маркета? нема връзка знам ама ей на отваря маркета вместо да стартира програмата... някакви идеи?

dessyteneva
21.01.10., 21:17
Ами в маркета има некракната версия,която много държи да се инсталира и без да си спра нета не ме пуска до програмата-да им таковам и лицензираните продукти.Та това е решението-без нет не може да се докопа до маркета и не може да досажда.

JosifBG
21.01.10., 22:30
Ами в маркета има некракната версия,която много държи да се инсталира и без да си спра нета не ме пуска до програмата-да им таковам и лицензираните продукти.Та това е решението-без нет не може да се докопа до маркета и не може да досажда.

А след като се инсталира въпросния Ndrive от маркета върви ли?

dessyteneva
22.01.10., 06:34
Ами май не-поне при мен не вървеше,а и трябва да си купиш карта-което за мен също е неприложимо поради липсата на руут,защото до колкото видях има само някакъв траял една седмица на европа.Поне аз нямам достатъчно "квалификация" за да го подкарам с кейгена от предната версия,иначе би било добре,защото ще се ъпдейтва като е от маркета.

Mega
22.01.10., 11:57
Сега, при мен се качва нормално, след това стартирам и ме препраща към маркета, но като дам Back си ми пуска NDrive нормално! Досадно е, но работи!

jadaia
13.08.10., 15:42
Проблема при мен е,че след като го инсталирам от маркета(без проблем)веднага след стартирането му вместо на бутоните от ляво и дясно да пише нещо се появявят няколко квадратчета и човек не знае кво натиска,изобщо тая програма работи ли на x10 ka

GH0STFACE
13.08.10., 16:05
При мен на x10 върви програмата (версия 10.1.15). Инсалирал съм я от маркета. Обаче някой ако има БГ карта за тази версия (мисля че картите трябва да са версия 2.18) моля да ми пише на ЛС.

kurvarina
15.08.10., 14:25
А след като се инсталира въпросния Ndrive от маркета върви ли?
да върви аз днес го пуснах и няма проблеми от маркета го дръпнах инсталирах си сичко от което има нужда и върви супер дайе сега го тествах с колата

kurvarina
15.08.10., 14:27
При мен на x10 върви програмата (версия 10.1.15). Инсалирал съм я от маркета. Обаче някой ако има БГ карта за тази версия (мисля че картите трябва да са версия 2.18) моля да ми пише на ЛС.
от самата програма се дурпат картите аз от там си дръпнах за цчла северна европа и няма проблем бачка си супе на x10i само че няма бг. език до колкото се рових в самата програма

говори ми на руски

kurvarina
15.08.10., 14:30
Проблема при мен е,че след като го инсталирам от маркета(без проблем)веднага след стартирането му вместо на бутоните от ляво и дясно да пише нещо се появявят няколко квадратчета и човек не знае кво натиска,изобщо тая програма работи ли на x10 ka
дам бачка супер дайе и при мен се появи същия проблем само че налучках копчетата и се инсталира ичко и сега си бачка без проблем аз съм с х10-ка

h4x0r
15.08.10., 15:00
аз имам Ndrive на Легендата само немога да подкарам звуците другото всичко си е ок

GH0STFACE
15.08.10., 16:08
от самата програма се дурпат картите аз от там си дръпнах за цчла северна европа и няма проблем бачка си супе на x10i само че няма бг. език до колкото се рових в самата програма

говори ми на руски

Аз съм си изтеглил допълнително БГ клас. Има 2 гласа, Тони и Иво.
А като дам да тегля БГ карта от рограмата ми иска 40 кинта за нея....

nikolay
15.01.11., 13:14
Моят проблем е, че неможе да се свърже към gps. Когато я инсталирах нямаше проблем с връзката, но след 1 месец ми показва, че търси правелен gps сигнал. Оставям го в джоба и след 30мин разходка неможе да се свърже. Изтеглих си gps test plus, програмката ми намира сигнал но пак неможе да се свържи.