Изключително
Обаожавам да ме вали дъжд,малко гръмотевиците ме притесняват иначе е супер
хаха яко
Нещо забавно http://www.youtube.com/watch?v=ZBqJ9gALgfw
...Съдийката отсъдила по съвест... No comment...
Радвам се че си приличичате
Яка рекламка
Не, не сме нещастници. Изгубени сме. Заблудени. И е странно да видиш, че някой, който смяташ за себеподобен (българин) ти казва неприятната истина в очите. Не желая това ми споделяне на нещо, което ме е впечатлило по един или друг начин, да се превърне в арена. Моля. Нека всеки, който желае го прочете и вземе поука или да го подмине
Казвам го, защото ние отново, по български, не си казваме: "Ей, колко е вярно това, трябва да се променим!", а скачаме обидено: "Тия гърци (цигани, евреи, американци, руснаци, негри) ли ще ми казват какъв съм - я да се видят те какви са оръфлеци..." И отново някой друг ни е виновен, и пак някоой друг ни е крив, и ни е обидил, и юнашката гордост се надига в нас, вместо да се видим какви нещастници сме... И чели-недочели, разбрали-недоразбрали - юруш на маслините...
Първоначално публикувано от karloson Някой все още не е разбрал... никакви гърци нищо не са казвали... Добре, що не си мълчиш!Голяма работа, че не го е казал грък!Някой го е казал - това е важното..и важното също е, че е истина и е време народа да се пробуди и да смачка главите на всички управляващи, за да знаят следващите какво ги чака, ако се подиграват с гласуваното доверие!
Някой все още не е разбрал... никакви гърци нищо не са казвали...
Super!
Да като цяло е вярно написаното по горе,но казано от елинските изчадия палещи столицата си за това,че ще им вземат малка част от паричките им които дават на българската лелка да им чисти и пере лайняните гащи не ми се нрави.Анархисти,терористи и боклуци-това са византийските боклуци.От тях съвети не искам.
О, няма значение дали е вярна "новината" или не...ама никакво...всяка думичка в този текст е истина...за съжаление
Колко е лесно да повярваме в една измислена новина, ако тя е поднесена в духа на официалните новини Същата работа като с прословутото "атомно" предаване на "Ку-ку"... http://neverojatno.wordpress.com/2011/06/05/sintagma/
Шибани византийци само знаят да лапат европейски пари и да мързелуват,ебати за най-големите аристрокати ли се мислят.
Ужасната истина за съжаление!
Thanks Mazy! שבת שלום!
Love is like a lump of gold, Hard to get, and hard to hold. Of all the girls I've ever met, You're the One I can't forget. I do Believe that God above, Created You for Me to Love. He chose You from all the rest, Because He knew I would Love You best