+ Отговори на темата
Показване на резултатите от 1 до 5 от общо 5
Тема: HTC HD2 ..... :)
-
19.08.11. 11:50 #1
HTC HD2 ..... :)
не знам защо HTC HD2 не фигурира в този сайт , тъкмо се израдвах , че съм намерил бг събеседници и се регистрирах в сайта , а то ...нищо няма за мене
и си викам айде сега или трябва да сменям телефона или да отворя тази тема
. И тъй като смело мога да кажа , че това е почти най- сериозния телефон на пазара , за цена която просто е смешна ( 400 - 600 лева , на старо
) , ще се пробвам при вас да направаим дискусия , да си помагаме , смеем и "псуваме"
HTC HD 2 576 RAM 1GB INTRENALSENCE 3.0 ROM
-
The Following User Says Thank You to nasobg For This Useful Post:
Horror (19.08.11.)
-
19.08.11. 12:05 #2
- Регистриран от
- Oct 2010
- HTC Legend
- 2.3 (Gingerbread)
- Блог публикации
- 5
- Thanks
- 47
- Thanked 138 Times in 95 Posts
Няма раздел за HD2, защото този телефон когато излезе си беше само и единствено с Win MO.
Но се чувствай като у дома си, както се казва. Не си единствения притежател на такъв телефон, който го е облагородил, вдъхнал нов живот и т.н. с инсталация на Android.
Така, че тази тема, ще е полезна.
-
19.08.11. 12:33 #3
ами аз го купих преди 3 седмици , за това време успях да се сблъскам с 80% от проблемите за телефона от ровичкане , смених над 25 ROM-а za android WP7 и 20- на wm 6.5 , научих се да форматирам картата през MAGDLR , на му отворя всичките 576 RAM, да клокна CPU na 1200 ( само пробно, че съм шубе
) , да прехвълям от вътрешната памет към SD-то и сега телефона ми е с 1 ГБ вътрешна памет вместо с 151 МВ , спрях се на изключително стабилен sence 3.0 ROM защото с останалите имам проблем с Proximity sensor и телефона заспива по време на разговор и няма начин аз да прекъсна връзката или да използвам dial pad
та ако някой не е преживял мойте 3 седмици и мога да съм му полезен нека пита , аз за сега нямам въпроси защото изчетох гуугле и асимилирам все още
Последна редакция: извършена от nasobg; на 19.08.11. в 13:54 часа
HTC HD 2 576 RAM 1GB INTRENALSENCE 3.0 ROM
-
06.09.11. 17:02 #4
- Регистриран от
- Sep 2011
- HTC Desire HD
- 2.3.4 (Gingerbread)
- Thanks
- 0
- Thanked 0 Times in 0 Posts
Здравей,една позната има HD2-ка и иска да го махне гози тежък и гаден Win Mo и да си сложи Android OS ако може да ми обясниш как да стане това ще съм ти много благодарен
Пп:даже ако ти е по-удобно на скайп да си пишем скайпа ми е krenvi6
-
24.12.14. 12:44 #5
- Регистриран от
- Dec 2014
- Google Nexus Prime
- 2.1 (Eclair)
- Thanks
- 0
- Thanked 0 Times in 0 Posts
По спецификации е почти 1 към 1 с Legend, не вярвам да се държи много по-различно, а именно около 2-3 дена в зависимост от ползването.
we are the pioneers in providing 1z0-803 exam dumps and test king tutorials with ndm pass guarantee. Download our latest testking www.bgsp.edu
Nox Player is an Android emulator that allows you to play Android games on Windows PC and Mac. It enhances the basic features of games and apps with improved graphics. Besides that, it also offers...
Българско меню